Ezt a hirdetést archiválták.

2 Darab BeSafe iZi Comfort X3 IZOFIX autós gyerekülés 9-18 kg Eladó!

Budapest XXII. kerület Budapest Budapest
4 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4420276
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Autós gyerekülés
Leírás
Az egyedülálló bekötési rendszernek köszönhetően az iZi Comfort X3 bekötése sokkal egyszerűbb bármely biztonsági övvel beköthető autósülésnél. Ez jóval nagyobb biztonságot jelent gyereke számára.
A BeSafe iZi Comfort X3 volt a 2003-as év legjobbja az ADAC tesztjén. Az ülés több pozícióba dönthető anélkül, hogy az övet újra és újra meg kelljen feszíteni. A beépített oldalvédelembiztonságban tartja a test sérülékeny részeit, beleértve a fejet, nyakat és a belső szerveket.
 
A BeSafe iZi Comfort X3 megfelel az ECE R44-04 szabvány követelményeinek. Az ülés kiváló oldalvédelmet biztosít a fejnek és a testnek, ütközést elnyelő anyaggal van párnázva.
 
A forradalmi övvezető rendszer egyedülálló előnyöket nyújt a felhasználó számára. Pontosan láthatod, hogy mi történik, ahogy az öv az ülés előtt halad el, nem pedig mögötte, ahogy néhány más márkájú terméknél.
 
Fejvédő EPS hab felhasználásával. A fejvédő magassága egy mozdulattal állítható. A vállövek automatikusan követik a fejvédőt, és beállnak a 8 lehetséges magasságból a megfelelőbe.


 
Új mágneses övrendszer található az ülésben, amely az ülés szélén tartja az öveket, így megkönnyítve a gyerek ki- vagy beszállását. Az egyedülálló övfeszítő rendszer biztosítja az állandó stabilitást.
 
 
 
5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, központi övfeszítővel. Az ülés öt pozícióba dönthető, légáteresztő háttámlája a nagy melegben kiválóan funkcionál, így nem izzad bele a baba az ülésbe. Könnyedén levehető és mosható a huzata (40°C-on). Garantáltan törésmentes!!!
 
Ára 59990 Ft/db

Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budapest
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budapest
Budapest