Ezt a hirdetést archiválták.

Világos ház nagy kerttel Budatétényben

Budapest XXII. kerület Budatétény
5 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Teljes körűen felújított földszinti 29nm-es lakás leköthető
    Budapest XXII. kerület, Nagytétény
    Hivatkozzon erre, kód: 4643 - KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA - TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT - DÍJMENTES ÜGYVÉD - ALACSONY REZSIKÖLTSÉG - MEGBÍZHATÓ BERUHÁZÓ, TÖBB ÉVES TAPASZTALAT, SZÁMOS REFERENCIA INGATLAN Budapest XXII. kerületében a Nagytétényi Kastélymúzeum ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    15 órája, 14 perce
    24 900 000 Ft
  • Eladó Ikerház, Budapest XXII. kerület, Budafok, 166nm, 266750000 Ft
    Budapest XXII. kerület, Budafok
    ÖVŐ OTTHONA= ZÖLD ENERGIA HŐSZIVATTYÚVAL, Szigetüzemű NAPELEM rendszerrel. A legmagasabb AA++ energetikai besorolás. Alacsony energia igény közel NULLA rezsi. Budafok legnívósabb részén eladó új építésű, exkluzív kivitelezésű, kétszintes ikerházak mi...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 12 órája
    266 750 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 22. ker., Budafok
    Budapest XXII. kerület, Királyka utca
    XXII.kerület, 2022-ben költözhető, ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKER HÁZ ELADÓ(jobb oldal). Budafokon a Háros utca egyik csendes zsákutcájának utolsó telkén készül a ház. 95nm lakótér+7nm-és terasszal, 2 fürdőszobával, 3 külön nyíló hálószobával. Az amerikai-konyhás n...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 13 órája
    109 900 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 22. ker., Budafok
    Budapest XXII. kerület, Királyka utca
    BUDAFOK KERTVÁROSI RÉSZÉN IKERHÁZ ELADÓ(bal oldal) Budafokon a Háros utca egyik csendes zsákutcájának utolsó telkén készül a ház. 95nm lakótér+7nm-és terasszal, 2 fürdőszobával, 3 külön nyíló hálószobával. Az amerikai-konyhás nappali közel 30 nm-es k...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 13 órája
    109 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület, Diótörő utca
    2956 m2-es, belterületi , összközműves telken, 154 m2 lakóterű + 20 m2 teraszok+két pincés családi ház, melléképületekkel eladó! A XXII. kerület könnyen megközelíthető részén vált eladóvá, ez a botanikus kerttel övezett, két lakószintes, nappali+4 há...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 13 órája
    119 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3158988
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 230
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
HOL? „Kisváros a nagyvárosban”, ez Budapest 22. kerületének szlogenje. A ház Nagytétény Ó-hegyen, három barátságos szomszéd között található.
KINEK? Egyedülállónak túl sok, de multimilliomosnak túl kevés. Pont jó viszont családosoknak, befektetőknek, kertre áhítozóknak és természetimádóknak, barkácsolóknak, vállalkozóknak, nagy bulizóknak és a csendet, magányt kedvelőknek.
MIT? 2000m2 kertben kétszintes, akadálymentesíthető tégla ház, összesen 230m2. Ha ez kevés lenne, a tetőtér beépíthető, + 50m2. Továbbá pince, kétszintes melléképület szerelőaknával, és kiszolgáló épületek a tűzrakó mellett. Elég lesz?
Kisgyerekes családként költöztünk ide 15 éve. Alapvető igényünk volt a jó óvoda, a szuper iskola és a nagyszerű gyerekdoki, valamint az egészséges környezet. Hát itt ez mind megvan! Vidékies nyugalom, jó levegő, és mégis a fővárosban maradsz. Itt tarthatsz 40 fős bulikat, vagy relaxációs táborokat, mert hatalmas kertben tágas otthont vásárolsz, ha ezt veszed meg. Jókora lehetőségek az ezzel együtt járó tennivalótokkal.
A lakóház két bejáratú, plusz a földszinti nappaliból kétszárnyú ajtó vezet a teraszra és a hátsó kertrészbe. Így egyetlen nap alatt simán két lakrészre osztható a házikó. Minden nyílászáró thermo üvegezésű és fából van. Szigetelve viszont nincs. De nagy-nagy terek vannak, körberagyogja a nap. A földszint (115 m2) egy szeparált konyhából, valamint étkezőből, nappaliból, vendégszobából (külön udvari bejárattal ellátva) és mosdóból áll vécével. Az emeletre vezető lépcső nem a legszebb, de stabil. A lépcső közepén az ablakmélyedés meghitt beszélgetős zug! Itt megnyílnak a lelkek az előkertre bámulva.
Az emeleten (115 m2) egy kisebb nappaliból három tágas, külön bejáratú lakószobába lépsz, valamint van itt egy (mosó)konyha és egy nagy fürdőszoba sarokkáddal, zuhanyzóval és vécével. A szobákból és a fürdőből meghitt kis erkélyek nyílnak.
A tető cserepeit folyamatosan cserélgettük, ha kellett, a padlástér faszerkezete rendben van, de a tisztasági festést, mázolást nem úszod meg beköltözés előtt. A cirkókazán cseréje is esedékes, minden engedélyt beszereztünk.
A kertben gyümölcsfák és virágok között egy kétszintes, szerelőaknás melléképület, illetve a tűzrakó mellett fáskamra, szerszámtároló és fészer van.
A környéken lakók segítőkész, de tapintatos emberek: ha szükséged van rájuk, első szóra jönnek segíteni, de nem tolakodnak, ha magányra vágysz. Az utcában a közelmúltban fejezték be a teljes közművesítést, és hamarosan aszfaltozni is fognak. Ha nem bírjátok a munkagépeket, még ne erre keresgéljetek!
Fontos lehet még, hogy a ház lakóépületként szerepel a telekkönyvben, tehát felvehettek rá hitelt és a CSOK-ot!       A helyrajzi számon több ingatlan is van, mégis teljesen le van választva jogilag a többiektől, és erről közjegyzői okirat készült. Így per-, teher-, igény-, és illetékmentes, magyarul tokkal-vonóval a tiétek lesz a 2000m2 kert és a 230m2 lakóház.
Érdeklődhetsz itt is: Körösfői Anna [------]

Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budatétény

 
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budatétény